WordPress Websites- WPW

Nieuwe samenwerking tussen Smart Development en Hands-On

Mobiele responsive websites in WordPress. Vanaf najaar 2015 is Hands-On een samenwerking aangegaan met Smart Development.  WPW biedt het beste uit twee werelden: WordPress website kennis zowel commerciële als technisch.

Hands-On heeft jarenlang als partner in Qualitysites4all.com website services aangeboden aan haar klanten. Van webdesign, web optimalisatie en online marketing. 6 jaar is in de ICT wereld een lange tijd dus werd het tijd voor vernieuwing. In het najaar van 2015 werd WP Website Maken (http://wp-website-maken.nl) opgericht waarbij voornamelijk gewerkt wordt met WordPress in het opzetten van nieuwe websites voor onder andere consultants, hospitality, horeca en mkb bedrijven.

Smart Development is een jong team met kantoor in Alphen aan den Rijn waar de focus ligt op website design en maatwerk websites. De samenwerking was snel gevonden – service, commerciële kennis en onderhoud via Hands-On met de technische ondersteuning van Smart Development. WPW maakte sinds de start al enkele mooie websites met uitstekende resultaten qua vindbaarheid en bezoekersaantallen. Bekijk de portfolio van WPW.

WPW biedt het beste uit twee werelden. Technisch een uitstekende website, die 100% mobiel vriendelijk is met de commerciële input van Hands-On, zodat de website ook goed gevonden wordt.