WordPress Website laten Maken?

Hands-On is tevens eigenaar van WPW – Wij maken WordPress websites op maat

WordPress Website

Toe aan een nieuwe mobiel vriendelijke en goed geoptimaliseerde WordPress Website? Met mijn bedrijf WPW bouwen wij WordPress websites. Door de combinatie freelance online marketing en webdesign bieden wij meer dan een template en het kopiëren van teksten in een site maar verdiepen wij ons in uw bedrijf, zorgen dat pagina’s geoptimaliseerd zijn en adviseren wij in linkbuilding, melden de site map aan bij webmastertools, redirecten uw oude pagina’s naar de nieuwe site, integreren Google Analytics en zorgen voor juiste Google map api codes. Uiteraard worden sites opgeleverd met een SSL certificaat (https:// ipv http://)

Wij denken niet in bits en bites maar leveren succesvolle professionele WordPress sites en zien minimaal een verdubbeling van website bezoekers over tijd.

Voordelen en nadelen van een WordPress Website

Voordelen WordPress

WordPress biedt een CMS wat eenvoudig in gebruik is. Zeker met de huidige WordPress builders als Fusion builder hoef je geen webdesigner of programmeur te zijn om de mooiste pagina’s te ontwikkelen. Pagina’s, portfolios, nieuwartikelen/blogs of FAQ toevoegen is heel eenvoudig.

WordPress is enorm flexibel en schaalbaar omdat er werkelijk duizenden plugins aangeboden worden die veelal gratis zijn. Je kunt dus ook na oplevering van je site eenvoudig functionaliteit toevoegen aan je website zoals een extra boekingsmodule, custom formulieren, gastenboek, foto gallerij etc.

WordPress is een zeer geschikt CMS om pagina’s, portfolios, berichten en fotos te optimaliseren voor Google. Yoast SEO is een gratis plugin waarmee je de mogelijkheid hebt iedere pagina te optimaliseren met een juiste titel, omschrijving en keyword. Ook is dit mogelijk wanneer de site in meerdere talen aangeboden wordt.

WordPress een open source CMS hetgeen betekent dat hieraan continue doorontwikkeld wordt. Het systeem raakt niet snel achterhaald nu inmiddels bijna 60% van alle websites wereldwijd gebruik maakt van WordPress.

WordPress maakt het tonen van media, pdf’s, video’s en audiobestanden heel eenvoudig mogelijk. Daarnaast zijn er ettelijke plugins om de weergave van bijvoorbeeld een foto album te verfraaien.

Nadelen WordPress

Omdat WordPress door het meerendeel van alle websites gebruikt wordt als CMS is het ook steeds interessanter voor hackers om WordPress sites aan te vallen. Ofwel door in te breken in de site ofwel door zgn Ddos aanvallen op de site uit te voeren. Gelukkig zijn er goede plugins om sites extra te beveiligen tegen aanvallen. In ieder geval moet je zorgen dat de site altijd up to date is, dat alle plugins en het CMS zijn bijgewerkt tot de laatste versies.

Een gratis plugin is mooi omdat het gratis is, echter er zijn ook geen garanties dat een gratis plugin tot in lengte van dagen onderhouden wordt. Daardoor kan functionaliteit ineens verdwenen zijn en moet je op zoek naar nieuwe oplossingen.

Zowel het thema, de plugins als het WordPress CMS zelf ondergaan regelmatig updates. Voor een gemiddelde site moet je zeker 1 x per week enkele updates draaien. Soms zijn updates ineens niet meer compatible met het CMS of werkt een plugin na updates niet meer naar behoren. Zaak is dus altijd back-ups te draaien alvorens updates uit te voeren.

Door het uploaden van (te) hoge resolutie beelden, gebruik van (te) veel plugins kan WordPress trager worden. Caching plugins als WP-super cache kunnen hierin wel weer verbetering brengen maar advies verwijder onnodige plugins en upload geen hoge resolutie beelden

Bij WordPress heeft iedere pagina een eigen url – ook wel permalink of slug genoemd. Gebruikers zijn zich vaak niet bewust van deze belangrijke optimalisatie functie en veranderen te gemakkelijk de url van een pagina. Dit veroorzaakt dan weer 404 errors wanneer er geen redirect gedaan wordt op de oude url.

Wordpress Website Maken - Logo

Website klanten over WPW

Ik heb in nauwe samenwerking met WPW mijn website voor Borgo La Casa in Italië ontwikkeld. Ik had een globaal idee van wat ik wilde en in gesprekken met Janneke Nijenhuis werd dat heel snel opgepakt en uitgewerkt tot een website, waar ik qua opzet en ontwerp heel tevreden over ben. Wij zijn heel enthousiast over de samenwerking met en de hosting services door WPW: snel, klantgericht en met een goed gevoel voor wat een klant wil. Kortom, een aanbeveling waard!

In januari 2016 heeft WPW voor Landgoed Zonheuvel een nieuwe website gelanceerd. De website is door hen gevuld en tekstueel zo ingericht dat het ook voor Google een feestje is om langs te komen.

De website heeft een begrijpbaar CMS en is eenvoudig in gebruik.De ondersteuning is snel en vakkundig en er wordt met je meegedacht. Landgoed Zonheuvel heeft haar organische bezoekers aantallen enorm zien toenemen na lancering van de nieuwe website. Het is een plezier om met WPW te werken!

Onze nieuwe website is geboren! Janneke Nijenhuis de verloskundige. Hartelijk dank, Janneke! Henk en Els Timmermans Eigenaren Erve Wisselink – Vakantiehuizen – Groepsaccommodatie – Wijngaard en Camping Website Erve Wisselink in Eibergen.

Wordpress website B&B - WPWHenk & Els Timmermans, Wijndomein Erve Wisselink