Freelance online marketing

The Chairmen at Work

Freelance online marketeer voor The Chairmen at Work

Freelance online marketeer voor The Chairmen at Work – voor de zelfstandigheid van blinde en slechtziende masseurs en coaches

The Chairmen at Work is een sociale onderneming, die gespecialiseerd is in diensten op het gebied van vitaliteit. Wat The Chairmen at Work uniek en bijzonder maakt, is dat alle masseurs en coaches een visuele beperking hebben. Door het verlies van een zintuig, zijn onze mensen zeer invoelend en hebben zij meer focus op de mens die zij masseren en/of coachen. Zij leveren een bijdrage aan vitaliteit op de werkvloer met als resultaat: energieke medewerkers, minder ziekteverzuim en veel positieve aandacht voor de medewerkers.

Door samen te werken met The Chairmen at Work wordt de masseurs en coaches een mogelijkheid geboden om deel te nemen aan het arbeidsproces en hun onafhankelijkheid te vergroten. Zo bieden de masseurs en coaches niet alleen ontspanning, maar ook inspiratie: zij laten zien wat het betekent om te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen!

The Chairmen at Work helpt mensen met een visuele beperking daarnaast om zichzelf te ontwikkelen, onder andere door het verzorgen van coaching en opleiding. Zij zorgen dus niet alleen voor werk, maar helpen de masseurs óók om zelfstandig te functioneren en onafhankelijk te zijn van sociale wet- en regelgeving. Zelfverzekerd en onafhankelijk werk kunnen doen waar je passie en talent ligt; dat inspireert en geeft veel voldoening!

Hands-On aan de slag

Website beheer, optimalisatie, content schrijven, persberichten, 3rd party distributie en meer.

Freelance online Marketeer

  • Website beheer

  • Website Optimalisatie – vindbaarheid in zoekmachines verbeteren

  • Google analytics reporting

  • Distributie website

  • Content Marketing

Periode

Freelance online marketeer van juni 2022 – heden