Logo Buitengoed Fredeshiem Hotel Groepsaccommodatie

Online marketing voor hotel Buitengoed Fredeshiem Steenwijk-De Bult

Online marketing en hotel advies voor Buitengoed Fredeshiem. Dit bijzondere broederschapshuis biedt een hotel, restaurant, congreszaal en vergaderzalen, 6 vakantiehuizen (voor 6 personen), 2 groepsaccommodaties (elk voor 20 personen) –  dit alles gelegen in een schitterende groene omgeving bij Steenwijk in De Bult.

Met het nieuwe management in Fredeshiem werd dit bedrijf eind 2019 opnieuw in de markt gezet met een nieuwe huisstijl en nieuwe website (gemaakt door WP Website Maken). Reuring creëren, attractieve evenementen, unieke arrangementen en vele activiteiten op de kalender zijn enkele van de focus punten. Daarnaast werd de focus gelegd op online marketing, seo, social media en distributie optimalisatie van zowel het hotel als de vakantiehuizen en de evenementen.

Begin 2020 werd gestart met verbouwingen aan oa het restaurant en de vakantiehuizen wat eind maart 2020 gereed moet zijn voor het nieuwe vakantieseizoen.

Hands-On aan de slag

E-mail marketing met Mailchimp opgezet, events distributielijsten opgezet, nieuwe foto’s genomen, 3rd party websites geoptimaliseerd, restaurant marketing opgestart, channel manager geoptimaliseerd, prijsbeleid aangepast en nieuwe arrangementen en evenementen opgezet.
Daarnaast actieve marktbewerking gedaan op de trouwmarkt – Buitengoed Fredeshiem in Steenwijk-De Bult is een officiële trouwlocatie en biedt bijzondere mogelijkheden om buiten te trouwen in de unieke trouwkuil in het bos. Daarnaast beschikt het Buitengoed binnen over een eigen (trouw)kapel.

Online Marketing & Horeca advies

  • Nieuwe website voor Buitengoed Fredeshiem (oplevering eind september 2019)

  • Website optimalisatie – SEO voor de gehele nieuwe website

  • Niche marketing en distributie optimalisatie van oa restaurant events, opening, open dag, vakantieweken en meer

  • Foto sessies inclusief foto’s van hotel, restaurant, vakantiehuizen, groepsaccommodaties

  • Prijsbeleid en Yield management – met name voor de vakantiehuizen nieuw prijsbeleid opgezet

  • Ontwikkeling nieuwe leisure producten en last minute promoties

  • Event marketing (optimaliseren bezetting bijzondere evenementen zoals kerstbrunch, open dag, snert wandeling, vakantieweken, muziekavonden en meer)

  • Restaurant marketing. Restaurant Vondel van Buitengoed Fredeshiem met prachtig terras met eigen identiteit op de markt gezet.

  • PR – online distributie van persberichten na opening, events en nieuwe producten

  • Online marketing ter promotie van de trouwmarkt.

Periode

Online marketing en horeca advies vanaf september 2019

Online marketing voor groepsaccommodatie Overijssel